Leader Team Broker implineste 14 de ani de continuitate si performanta

Compania Leader Team Broker implineste astazi, 16 iunie 2020, 14 ani de existenta pe piata de asigurari. Cu ajutorul vostru, al clientilor , angajatilor si partenerilor, am reusit in 14 ani sa transformam samanta intr-un copac care creste viguros, indiferent de vremuri. Avem 14 ani alături de clienţii şi partenerii noştri, 14 ani în care am evoluat odată cu piata asigurarilor, tehnologia şi am oferit calitatea, profesionalismul şi prietenia noastră! Va multumim pentru increderea cu care ne-ati investiti constant.

Impreuna suntem mai puternici si construim un viitor responsabil!

Dorim să marcăm câteva etape în evoluția Leader Team în acești 14 ani, care nu au fost ușori, dar care ne dau o satisfacție uriașă privind în urmă la acestea:

2006– Înființare companiei de catre Razvan Rusu

2010– Compania a dezvoltat primul proiect privind vanzarea de asigurari online

2011– Leader Team a intrat in top 50 brokeri din Romania

2012– Leader Team a asigurat cele mai importante evenimente ale anului

 • Europa League : Leader Team a asigurat spectacolul de deschidere a finalei Europa League pentru suma de 6,2 milioane de euro, fiind cea mai scumpă poliţă încheiată de către un broker/asigurător român pentru un eveniment local.
 • CIRQUE du Soleil: Leader Team a asigurat in 2012 si spectacolul CIRQUE du Soleil in Romania

2013- Leader Team a intermediat încheierea unei asigurări în valoare de cinci milioane de euro pentru expoziţia de la Antipa- „The Human Body”. Asigurarea exponatelor de la „The Human Body” a fost o premieră pentru România, pentru că la noi nu s-a mai organizat până acum o astfel de expoziţie (cu cadavre plastinate).

2014- Leader Team a decis sa se dezvolte in sistem de franciza si a deschis prima franciza la Bacau

2016-  Compania a asigurat Expoziţia aniversară a Academiei Romane „Artişti plastici, membri ai Academiei Române”. Expoziţia a reunit aproape 100 de opere de o valoare artistică excepţională ale artei plastice româneşti din patrimoniul Academiei Române şi din colecţiile Cabinetului de Stampe al Bibliotecii Academiei Române

2017- Compania a primit premiul Xprimm pentru  ‘Cel mai creativ “Broker de asigurare din România”

2018-  Anul a fost marcat de schimbari majore de strategie si management

 • A intrat in top managementul companiei Alexandra Elena Durbaca in calitate de Director executiv
 • S-a infiintat departamentul de daune condus de Marius Contantinescu
 • Strangerea legaturilor cu piata de asigurari Lloyds si semnarea un parteneriat international cu Londongate Group din UK
 • Compania este primul broker de asigurări care a dezvoltat roboți pentru a eficientiza și simplifica munca angajaților săi. Leader Team a dezvoltat un Robot pentru departamentul financiar- o soluţie RPA (Robotic Process Automation) care să preia task-urile repetitive şi să elimine erorile de introducere a datelor.
 • Compania si-a marit numarul de francize, ajungand la 20

2019-  A fost anul lansarii produselor inovatoare alaturi de Lloyds si AXA

 • Leader Team Broker a semnat un acordului strategic cu AXA – Global Healthcare UK, ca parte a planului său internațional de dezvoltare. Prin acest parteneriat, asigurările internaționale de sănătate din portofoliul celui mai mare brand de asigurări din lume, au intrat în portofoliul de produse Leader Team.
 • Leader Team Broker de Asigurare a lansat oficial prima asigurare de cyber security din România, care include și plata amenzilor GDPR, în parteneriat cu CFC Underwriting, asigurator britanic și pionier în riscuri speciale.
 • Compania a lansat cel mai bun produs din portofoliu de Raspundere profesionala pentru companiile IT impreuna cu CFC Underwriting (Lloyds)
 • Compania a lansat produsul iDoctor care include telemedicina.
 • Leader Team a lansat pentru companii Auditul beneficiilor pentru angajati
 • Compania a primit premiul pentru “Inovație și Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive.

2020- Dezvoltare si proiecte in tehnologie

 • Compania a primit premiul „e-Risk” la cea de-a XV ediție a Galei E-finance, fiind recunoscuta ca avand cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice.
 • Leader Team a fost primul jucator din piata de asigurari care a anuntat ca are in portofoliu produse care acopera costurile privind imbolnavirea cu Covid 19
 • Leader Team a lansat ”Auditul programului de asigurare” pentru companii, un produs care ajută la reducerea cu până la 40% a costurilor cu polițele de asigurare.