Leader Team Broker a organizat Evenimentul LEADER TEAM INSTITUTE Editia 2018

 

Leader Team Broker a organizat Evenimentul LEADER TEAM INSTITUTE Editia 2018

 

CONTACT

Alexandra Elena Durbaca

Director executiv Leader Team Broker part of  Londongate Group

Email: alexandra.arsenie@leaderteam.ro

Telefon:(+4) 0733502402

Bucuresti, 24.09.2018

 

Echipa Leader Team Broker s-a reunit intr-o atmosfera de poveste la Casa Vlasia din Snagov in perioada 20–22 Septembrie la Evenimentul LEADER TEAM INSTITUTE – Editia 2018. Timp de trei zile, alaturi de partenerii asiguratori cat si de traineri de specialiate, au fost prezentate produse de asigurare inovative (Cyber Risk, PITech etc) dar si cursuri de leadership si comunicare.

“Anul acest am ales in cadrul Evenimentului LEADER TEAM INSTITUTE sa participe atat angajatii companiei cat si francizatii nostrii. Ma bucur ca am putut sa avem alaturi de noi parteneri din lumea asiguratorilor cat si traineri renumiti.  Pe langa cursurile diversificate din cadrul evenimentului, am pus accent si pe noi strategii de dezvoltare a business-ului, pe care urmeaza sa le implementam alaturi de partenerii nostri in perioada urmatoare” a declarat RAZVAN RUSU, Director General Leader Team Broker.

Directorul executiv, ALEXANDRA DURBACA a declarat – „Odata cu venirea mea in companie m-am ocupat si de departamentul nostru de training – LEADER TEAM INSTITUTE, el avand ca scop sa ofere atat partenerilor cat si angajatilor oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de lider, de vanzari, prezentare dar si cunostintele tehnice. In general ne raportăm la educaţie într-un mod individualist şi punem accent pe competenţele formale, însă cheia o reprezintă tocmai competenţele non-formale, aşa-numitele “soft skills”, ca de exemplu gândire critică, inteligenţă emoţională sau lucrul în echipă. Anul acest am ales o colaborare cu trainerul Alin Comsa, care pe langa dezvoltarea notiunii de echipa a prezentat la evenimentul nostru  un nou concept numit Leadership în Viziune Românească, prin care scoate în evidență valoarea culturii și civilizatiei române facand o paralelă intre conceptele de leadership clasic si exemple ale personalităților românești. Cursurile tehnice au luat forma unor workshop-uri, cu studii de caz, exemple de daune etc si au fost sustinute impreuna cu asiguratorii nostri parteneri Certasig, Ergo si Gothaer.”  

Cursurile au fost imbinate cu distractia, evenimentul incepand cu o fabuloasa degustare de vinuri romanesti, intrand ulterior in atmosfera de poveste alaturi de invitata speciala, interpreta de muzica populara Roxana Badescu.

 

Despre Leader Team

Leader Team Broker de Asigurare este o companie de brokeraj în asigurări, cu o experiență de peste 10 ani în managementul riscului. Din 2017 face parte din grupul londonez internațional The Londongate. Compania are sediul central în București și este prezentă în 5 orașe din țară prin intermediul francizelor sale. Brokerul intermediază o gama completa de produse de asigurare, de la asigurări obligatorii ca asigurarile RCA sau PAD, până la asigurări pentru IMM-uri, de sănătate, viață sau alte riscuri complexe, oferite cu sprijinul asiguratorilor locali și internaționali.

Urmăriţi-ne pe Facebook  https://www.facebook.com/leaderteam.broker/

Mai mult despre Leader Team pe  https://www.leaderteam.ro/

 

Despre Londongate

Londongate Investment and Management plc este o companie înregistrată în Marea Britanie, fiind creată in 1998 de catre Brian Salmanpour. Managementul companiei Londongate a dezvoltat cu succes 12 companii de asigurări in Asia Centrală, CSI, Europa Centrală si de Est, Africa. La Londra compania Londongate deține și un broker Lloyd’s  prin care se pot plasa o gamă variată de riscuri. În acest fel, toți partenerii grupului au acces pe piața Lloyd’s și pot găsi soluții pentru orice tip de asigurare.

Mai mult despre Londongate Group pe https://leaderteam.ro/grupul-london-gate/