Interesul pentru asigurarile de viata si sanatate reprezinta un semn al cresterii gradului de educatiei a consumatorului

Razvan RUSU, LEADER Team Broker: Interesul pentru asigurarile de viata si sanatate reprezinta un semn al cresterii gradului de educatiei a consumatorului

Segmentul asigurarilor de sanatate reprezinta, in ultima perioada, unul aflat in atentia tuturor actorilor din piata de profil. Astfel, LEADER Team Broker mizeaza, inca de anul trecut, pe dezvoltarea acestui segment, in contextul interesului din ce in ce mai mare al consumatorilor pentru astfel de produse.

“LEADER Team Broker a investit in anul 2016 pentru a construi o echipa dedicata asigurarilor de tip employee benefits. Vedem concret in cifre faptul ca exista un interes ridicat pe acest segment, in special pe asigurarile de sanatate. Pe segmentul corporate, interesul pentru asigurarile de viata si sanatate reprezinta pe de o parte un semn al cresterii gradului de educatiei al consumatorului fata de necesitatea de protectie si dorinta de a avea servicii medicale calitative, dar si realizarea faptului ca angajatorii isi pot folosi dimensiunile si expertiza pentru a negocia programe de asigurare in conditii mult superioare celor care pot fi obtinute individual”, a declarat Razvan RUSU, Director General, LEADER Team Broker, pentru 1asig.ro.

“Atat pentru IMM-uri cat si pentru companiile mari, avem solutii personalizate si integrate impreuna cu asiguratorii pentru o gama larga de furnizori de servicii medicale. Aditional, in prin plan am pus atat in 2016, cat si anul acesta asigurarile internationale de sanatate, apetitul clientilor pe acest segment devenind mai ridicat. Romanii au devenit mai constienti de beneficiile obtinute printr-o asigurare medicala internationala, respectiv accesul extins la o retea globala de clinici si servicii medicale premium oriunde in lume”, a adaugat Razvan RUSU.

De asemenea, si cand vine vorba despre beneficiile oferite angajatilor de catre companii, “in topul preferintelor raman asigurarile de sanatate locale si internationale”.

Per ansamblu, pe segmentul employee benefits, “LEADER Team are programe complexe de beneficii pentru angajati. In primul rand, oferim consiliere strategica dar si servicii de brokeraj care ajuta companiile sa minimizeze riscul, sa optimizeze structura beneficiilor si sa maximizeze angajamentul salariatilor. Vreau sa subliniez faptul ca noi lucram cu clienti de toate dimensiunile, de la mici afaceri locale la mari organizatii multinationale. Pentru fiecare tip de client avem intrumente diferite si oferte creionate si adaptate acestora”, a subliniat Directorul General al LEADER Team Broker.