Leader Team Insurance Broker a participat la Thrace Medical Tourism Event din Turcia


Am avut onoarea ca in data de 16 Decembrie, compania noastra, Leader Team Insurance Broker, sa fie invitata  sa faca parte din delegatia oficiala a Romaniei, organizata de Med Tourist Advisor la Thrace Medical Tourism Event, din Tekirdag, Turcia.

Am discutat cu specialistii din domeniul medical turc si reprezentatii din Ministerul sanatatii din Turcia  despre oportunitatile de colaborare dintre tarile noastre.  Din delegatie au facut parte medici, jurnaliști, și reprezentanți ai pacienților din România. Pe agenda evenimentului un loc important, l-a ocupat  subiectul asigurarii de sanatate. Se simte tot mai acut necesitatea unei asigurări care să platească costurile asociate internării și tratării intr-un spital privat din afara țării. Prin pachetele de asigurări de sănătate internaționale, noi oferim acces la tratamente, servicii si investigatii medicale, spitalizare in Romania, Europa, SUA si restul lumii cu limite intre 100.000 euro si 6 milioane de euro.

Leader Team este singura companie de brokeraj in asigurari care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program intergrat de servicii medicale nationale si internationale, avand la baza un program de asigurari personalizat. Participarea la acest eveniment a avut ca scop aducerea de valoare adaugata pachetelor de asigurare oferite si totodata pentru a adauga servicii noi clientilor care acceseaza  programului iDoctor oferit de Leader Team Broker.

Produsele prezentate de Leader Team Insurance Broker presupun decontarea directă intre asigurator si prestatorul serviciilor medicale, care scutește asiguratul de orice efort financiar sau birocratic. In functie de planul de bază si clauzele alese, asigurații pot beneficia de consultatii, analize de laborator, investigatii medicale, spitalizare si interventii chirurgicale si proceduri medicale specifice, indiferent de gravitatea problemei de sanatate. Aditional, clientii nostri dispunem de pachete de sarcina sau pachete preventive la preturi avantajoasa si acoperiri complete

“In ultimul an, am avut mai mulți clienti  care doreau sa se trateze în clinici private pentru că adesea este dificil de găsit alternative la sistemul medical din Romania. In spitalele private din Turcia, am văzut progrese uimitoare și implicare în traseul pacientului de la sosirea pe aeroport până la întoarcerea în țară. Am observat că este posibil să nu fie vorba in toate cazurile de tehnologii diferite, ci de aborare diferită. Este interesant să găsești un spital privat unde să corespundă atât criteriului calității cât și al prețului.” a declarat Marius Constantinescu- directorul de daune Leader Team Broker de asigurare.

Medicina privată din Turcia nu se bazeaza doar pe lucrări dentare, chirurgie estetică și fertilizare. Au dezvoltat operații si tratamente complexe, transplant, proteze, cancer, operații pe inima sau alte afectiuni.

Pandemia de COVID-19 i-a determinat pe romani sa fie mai atenti la sanatatea lor, atat pe partea de preventie, cat si in ceea ce priveste asigurarea riscului de imbolnavire pentru viitor. Leader Team Broker combina produsele de asigurare cu tehnologia si inteligenta artificiala si a fost intotdeauna cu un pas inainte si permanent conectata la pietele internationale, unde analizeaza fiecare risc posibil, creand produse de asigurare in premiera, pe care companiile se pot baza.  Vom continua să punem accent pe asigurările de sănătate cu extindere teritorială si in anul 2022.

Leader Team Insurance Broker este unul dintre cei mai importanti jucatori de asigurari de nisa de la nivel European, cu produse unice in portofoliu – cum ar fi asigurarea de cyber insurance, E-commerce, asigurare de sanatate internationala dar și cu alte produse de asigurare inovative pentru industrii ca cea IT, aviație, construcții de nave, energie și sănătate. Compania poate inova, crea și adapta, împreună cu parteneri internaționali, de pe piata Lloyd’s, programe de asigurare care acoperă cele mai noi și neașteptate riscuri din lumea afacerilor. Leader Team Broker a primit in 2021 distincția de ”Brokerul de asigurări al anului 2021”, în cadrul premiilor „Innovation Awards” acordate de Corporate LiveWire din UK si numeroase alte premii de la publicatii recunoscute.

Pentru mai multe detalii despre asigurarile de sanatate: https://leaderteam.ro/asigurare-sanatate-idoctor/