Leader Team Broker desemnat ”Brokerul de asigurări al anului 2021”, în cadrul premiilor Innovation Awards by Corporate LiveWire din Marea Britanie


Leader Team Broker a primit distincția de ”Brokerul de asigurări al anului 2021”, în cadrul premiilor „Innovation Awards” acordate de Corporate LiveWire din UK, pentru gradul de creativitate și de inovare a produselor de asigurare, concepute pentru noile industrii aflate în dezvoltare și care acoperă noile provocări ale mediului de business. Este pentru a doua oară în 12 luni când performanța Leader Team Broker este recunoscută și la nivel internațional, după mai multe distincții acordate de-a lungul ultimilor ani companiei de către prestigioase publicații economice românești.

Juriul competiției internaționale a apreciat felul în care Leader Team Broker de asigurare sparge tipare și vine cu produse creative, pentru industrii aflate în plină expansiune și pentru riscuri dintre cele mai diverse. Compania Leader Team Broker este prezenta in 15 tari din Europa (Polonia, Cehia, Croatia, Olanda, Portugalia, Spania, Lituania, Estonia, Letonia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Irlanda, Suedia ), oferind produse de asigurare si servicii de nisa, firmelor din Uniunea Europeana care au prezenta internationala.

Leader Team Broker combina produsele de asigurare cu tehnologia si inteligenta artificiala. Compania a fost întotdeauna cu un pas înainte și este permanent conectată la piețele internationale, unde analizează fiecare risc posibil, creând produse de asigurare în premieră, pe care companiile se pot baza.

Juriul a fost impresionat de gradul de creativitate și de inovare a produselor de asigurare pe care Leader Team Broker le crează pentru clienții săi, în special pe zona de raspunderi și sănătate. A fost primul broker de asigurări din România care a implementat pentru procesele de vanzare si operationale tehnologia RPA (robotizarea proceselor de automatizare). De asemenea, este singurul broker din România care a lansat in premiera raspunderi dedicate anumitor industrii (IT &C, e-commerce, entertainment  etc), a dezvoltat conceptul iDoctor, un program integrat de servicii medicale nationale și internaționale, personalizat pe cerințele și bugetul fiecărui client. A creat, totodată, asistenta virtuală EVA, primul chatbot în materie de asigurări de sănătate, capabil să creeze oferte personalizate pentru clienți în 60 de secunde”, mai explică cei care au acordat premiul.

Realizatorii clasamentului mai notează că Leader Team este recunoscută ca fiind una dintre cele mai inovative companii de brokeraj din România, cu produse unice – cum ar fi asigurarea de Cyber insurance, dar și cu alte produse de asigurare inovative pentru industrii ca cea IT, aviație, construcții de nave, energie și sănătate. Compania poate inova, crea și adapta, împreună cu parteneri internaționali, de pe piata Lloyd’s, programe de asigurare care acoperă cele mai noi și neașteptate riscuri din lumea afacerilor.

De-a lungul anilor, Leader Team Broker a lucrat pentru coloși internaționali precum Coca-Cola, Marks&Spencer, Turkish Airlines, Alison Hayes, Key Way Group sau Softelligence. Totodată, a creat produse unice de asigurare pentru proiecte ca UEFA Champions League România (2012), White Sensation România (2012) sau expoziția The Human Body (2013). În 2019, compania a semnat un parteneriat strategic cu AXA Global Healthcare, pentru a distribui produsele de sanatate AXA.

Premiile Corporate LiveWire, UK se acordă companiilor care au devenit vârf de lance în domeniile în care activează și acoperă cele mai importante ramuri de business, de la consultanță financiară și fonduri mutuale, la case de avocatură, brokeri de asigurări și companii de fuziuni și achiziții.

De la începutul pandemiei, am văzut cum tehnologiile digitale au pătruns în toate domeniile afacerilor, de la platforme de video-conferințe până al Edge Computing – stocarea și prelucrarea datelor. Premiile din acest an evidențiază felul în care s-au adaptat afacerile la aceste schimări cheie apărute odată cu pandemia de COVID-19 și recunosc, totdată, gândirea inovativă a întreprinderilor mici și mijlocii și capacitatea de adaptare a strategiilor de business la noile reguli impuse de criza sanitară”, explică realizatorii clasamentului.

Wired este o platformă de networking, lansată în 2011, care aduce împreună profesioniști de business din întreaga lume, care impărtășesc idei, resurse și propriile experiențe din lumea afacerilor.

 

Articolul se gaseste aici in brosura online : https://corporatelivewire.com/Awards/InnovationAwards21/InnovationAwards21.html

Parola este: IEA213006

Profilul Leader Team Broker este la pagina 145