Leader Team - Insurance broker of the year 2022

Leader Team Broker desemnat, pentru al doilea an consecutiv, ”Brokerul de asigurări al anului”, în cadrul premiilor Innovation Awards by Corporate LiveWire Marea Britanie


Leader Team Broker a primit, pe final de an, distincția de ”Brokerul de asigurări al anului 2022”, în cadrul premiilor „Innovation Awards” acordate de Corporate LiveWire din Marea Britanie.

 Este pentru al doilea an consecutiv când Leader Team primește acest premiu pentru gradul ridicat de creativitate și de inovare al produselor de asigurare pe care le creează și pe care le oferă companiilor din numeroase domenii de activitate.

În 2022, Leader Team a fost recompensată, în special, pentru soluțiile inovatoare pe care le-a propus clienților din Uniunea Europeană, respectiv asigurarea Amazon, pentru sellerii de pe această platformă, sau soluțiile personalizate de asigurare special create pentru companii de recrutare din UE și pentru cele care activează în domeniul IT (produse dedicate pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice).

De altfel, Leader Team Broker este recunoscută, atât în România, cât și la nivel internațional, pentru originalitatea și gradul ridicat de inovație pe care le propune prin produsele personalizate pe care le lansează, compania de brokeraj primind mai multe distincții în ultimii ani, atât din partea presei și organizațiilor profesionale locale, cât și la nivel european.

Leader Team Insurance Broker are un model de business unic, asigurând un echilibru fin între calitatea serviciilor oferite și canalele sale de distribuție – oferind expertiză globală la nivel local. În 2021, Leader Team Insurance Broker a intrat pe piața europeană și acum este prezent în 20 de țări cu produse de asigurare și servicii de nișă pentru companii din Uniunea Europeană. Brokerul oferă o serie de servicii, inclusiv pachete de asigurare pentru platformele de comerț electronic (ex: Amazon), sănătate, răspundere profesională, cyber, beneficii pentru angajați, garanții și multe altele. În plus, creează pachete de asigurare personalizate pentru a satisface cerințele exacte ale clientului. Compania oferă, de asemenea, clienților săi un serviciu de consultanță și un audit detaliat al asigurărilor, care îi ajută pe aceștia să-și optimizeze planurile de asigurare. În urma auditului, brokerul propune o serie de recomandări și soluții prin care clienții economisesc timp și bani prețioși”, notează realizatorii clasamentului.

Leader Team Insurance Broker lucrează cu unii dintre cei mai mari și cei mai respectați asigurători mondiali, pentru a oferi clienților săi acoperirea de care au nevoie, inclusiv cu giganți precum AXA, Bupa sau companii de pe piața londoneză LLOYD’S. Așadar, companiile din orice industrie care activează pe piața din UE pot apela la Leader Team pentru consiliere în domeniul asigurărilor, brokerul oferindu-le diverse produse de pe piața LLOYD’S cum ar fi: polițe de răspundere profesională și  răspundere generală, asigurări specifice pentru producători (inclusiv cei din industria de e-commerce), de răspundere pentru management (D&O/management liability), asigurări de sănătate, cybercrime sau asigurări pentru transporturile de marfă.

”Juriul a fost impresionat de produsele de asigurare inovatoare și de oportunitățile de distribuție oferite de Leader Team. Compania de brokeraj combină produsele de asigurare cu tehnologia și inteligența artificială (de exemplu chatbotul EVA, specializat în asigurări de sănătate) și a fost întotdeauna cu un pas înainte și permanent conectată la piețele internaționale, analizând fiecare risc posibil și creând produse de asigurare unice, pe care companiile din industrii variate se poate baza”, mai notează realizatorii.

De-a lungul anilor, Leader Team Broker a lucrat pentru coloși internaționali precum Coca-Cola, Marks&Spencer, Turkish Airlines, Alison Hayes, Key Way Group sau Softelligence. Totodată, a creat produse unice de asigurare pentru proiecte ca UEFA Champions League România (2012), White Sensation România (2012) sau expoziția The Human Body (2013). În 2019, compania a semnat un parteneriat strategic cu AXA Global Healthcare, pentru a distribui produsele de sănătate AXA.

Premiile Corporate LiveWire UK se acordă companiilor care au devenit vârf de lance în domeniile în care activează și acoperă cele mai importante ramuri de business, de la consultanță financiară și fonduri mutuale, la case de avocatură, brokeri de asigurări și companii de fuziuni și achiziții.

Wired este o platformă de networking, lansată în 2011, care aduce împreună profesioniști de business din întreaga lume, care împărtășesc idei, resurse și propriile experiențe din lumea afacerilor.